• Okategoriserade
  • 1

Mallig

Ibland får man bra kritik från kunderna. Det känns bra. Det här mejlet fick jag till exempel i dag: ”Hallå Borås. Vill bara informera gossarna om att vi fått mäkta mycket beröm för den fantastiska Logistik-boken vi gjort. Vice vd och någon annan höjdare hade uttryckt sin beundran inför personalchefen. Ibland är det bra att ha ett riktigt uselt material att utgå från – då blir varje förbättring briljant! Dessutom gjorde ni ett fantastiskt bra jobb vilket jag givetvis informerat alla berörda om.” (Den där näst sista meningen kan ni stryka.)
(Är jag en gosse? Ska jag ta det som en komplimang?)

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Jörgen skriver:

    Bra jobbat!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.