• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 14/9

Häromdagen städade jag bland program som jag inte använder. Lite väl mycket försvann, och datorn var inte riktigt som den brukade. Efter kluriga knep och en Windows räddnings-CD ordnade det mesta upp sig, förutom Frontpage som inte ville vara med. Så jag letade efter installations-CDn, men hittade den inte. Det visade sig att min bror (som samlat på sig en bunt av mina CD) hade den hemma hos sig. Så han fick posta den så att jag kunde fortsätta med min hemsida. I tisdags var det filmkväll på kåren. Det var American Beauty som stod på programmet. Vi bänkade oss, och väntade länge och väl bara för att få reda på att videon inte funkade. Så vi får hoppas att det går bättre nästa vecka. Igår var det cafékväll. Det var riktigt mysigt. Dämpad belysning och ljus på borden. Vi spelade en omgång TP, och jag och en kompis vann som väntat…

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.