• Okategoriserade
  • 0

Måndag 18/8

I lördags för en vecka sen var vi ute i skärgården. Vi tog båten till Möja, som tog tre timmar och en massa hållplatser på sig för att komma fram. Väl där handlade vi picknick i Konsum-butiken och gick iväg till några klippor vid havet. Där åt vi och solade ett tag. Sen gick vi runt ett tag och kollade vad som fanns att se på ön. Bland annat fanns en kyrka med en stor fartygsmodell i taket. Sen käkade vi glass som vi köpte på ett kafé där tanten verkade vara mattant på den lokala skolan.

På båten hem tänkte vi äta lite innan vi kom hem. Självklart hade köket då stängt utan att ens förvarna. Dåligt, tyckte vi och tog ett Köttbulle Meal på Sibylla vid Slussen i stället.

I fredags var det Robyn på Grönan. Tyvärr satt jag och PDF:ade Motdrag då, så jag hann inte dit. Dessutom regnade det så mycket att det inte heller lockade.

I helgen var jag hemma i Köping och hälsade på. Vi åt hos mamma och pappa på lördagskvällen, och på söndagen var det besök hos farmor. Det var skönt att komma tillbaka dit, eftersom det var länge sen jag var där på sommaren. Självklart blev det fika, med hemgjord fläderblomssaft i snygga glas. Det är dem du ser på förstasidan.

Nu ska vi iväg med kansliet till Saxenborg på arbetsvecka. Självklart undrar alla varför det heter så – har vi inte arbetsvecka varje vecka på UNF? Jo, men det har inte de ideella i förbundsstyrelsen. Och det är väl där namnet kommer ifrån. Den nyvalda styrelsen samlas under en vecka för att planera sitt arbete. Hemkomst blir det på fredag.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.