• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 6/8

I helgen var det final på Sthlm Jazz. Vi var där ett gäng (du kanske redan har sett bilderna) och hjälpte upp stämningen. Kaah gjorde en strålande insats, och det var den spelningen jag ville se. Sist kom Common, och då var det tyvärr några tjejer som förstörde stämningen i stället. De ställde sig upp på bänkarna, så att vi som stod bakom inte kunde se nåt. En tjej stod bakom mig och kunde inte hålla balansen, så hon var tvungen att ta tag i mig för att inte ramla, vilket hon höll på att göra ofta. Dessutom hällde hon öl över mig och min kamera. Som tur är funkar den fortfarande.

Vädret var helt perfekt, och temperaturen höll sig över tjugo under hela nätterna.

Nästa vecka är det dags att skicka Motdrag till tryck. Jag upptäckte i förrgår att jag inte skulle vara klar redan den här veckan, så det känns bra att ha lite mer tid. Det är inte helt lätt att hitta Motdrags-formen, men bara man sitter och filar på sidorna ett tag så brukar det funka. Dessutom är jag rätt nöjd med några av bilderna som jag tog under kongressen.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.