• Okategoriserade
  • 0

Fredag 29/8

Resumé: Förra veckan var hela kansliet på arbetsvecka på Saxenborg, som är en kursgård i Dalarna. Det var kul, även om alla aktiviteter inte var de bästa. Men det var ett bra tillfälle att lära känna varandra bättre. Dessutom var förbundsstyrelsen och fältkonsulterna, som arbetar ute i landet, på plats.

Den här veckan har varit ganska lugn, och det känns som att det är höstens första riktiga arbetsvecka. IOGT-NTO:s kansli var på kick-off tisdag–onsdag, så då var det extra tyst här.

Nu när jag är med i journalistfacket är det dags att skaffa ett presskort. som vanligt var det inte så enkelt som man trodde. Jag gjorde precis som det stod på blanketten, tog med mig foto och leg till Posten. Men det visade sig att instruktionerna på blanketten var fel, och att man också måste ha ett personbevis för att det ska funka. Så där hade jag stått i en lång slutet av månaden-kö helt i onödan. Hoppas det går bättre vid nästa försök.

Och i eftermiddag bär det av till Borlänge. På lördag ska jag till Saxenborg på styrelsemöte, och då passar det ju bra att sova i Borlänge och träffa kompisarna. På söndag är jag tillbaka i Stockholm.

Sen blir det Göteborg två helger i rad.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.