• Okategoriserade
  • 2

Tv:n har anlänt

Nu har min nya tv kommit. Den är verkligen stor – mer än dubbelt så stor bildyta som min gamla. Eller mina föräldrars gamla, jag fick den för några år sen när de bytte. 40 tum ser inte så stort ut när man står i stora butiker med bara stora tv-apparater, men det blir rätt stort i min lilla lägenhet. Jag har bara sett den visa hd-tv förut, så jag måste säga att analoga tv-sändningar ser förvånansvärt bra ut. Och när man kollar på dvd är det riktigt bra. Sammanfattningsvis kan jag säga att jag är riktigt nöjd. Det enda jag saknar är en sån där knapp på fjärrkontrollen som man kan hoppa mellan två olika kanaler med. Jag funderar på att skaffa digital-tv nu. Men det finns ett par problem. Antingen kan jag välja Com hem som leverantör, eller Bredbandsbolaget. Via Com hem har jag i dag mitt kabel-tv-abonnemang, och via Bredbandsbolaget har jag mitt bredband. Com hem kan bara erbjuda ett paket som de kallar ”Digital-tv Mix” med 50 kanaler för 299 kronor i månaden. Det är lite för dyrt tycker jag, speciellt som jag får betala för en massa kanaler som jag inte vill ha. Bredbandsbolaget erbjuder två olika paket, och jag är intresserad av det de kallar Silver. Då får man 30 kanaler för 89 kronor per månad, och så betalar man 299 kronor per halvår för kortet. Det skulle hur som helst bli billigare än de 170 kronor i månaden som jag betalar för analog kabel-tv i dag. Det låter som ett ganska enkelt val, men Bredbandsbolaget har 24 månader bindningstid. Det verkar ju helt galet. Vem kan garantera att man vill ha tjänsten så länge? Jag ska kolla med dem om det verkligen är så. Apropå tv, se till att inte missa ”I en annan del av Köping” på TV4 kl 20.30 på söndag. Det verkar lovande. Själv kommer jag nog att titta oavsett om det är bra eller inte eftersom det handlar om folk i Köping, som jag dessutom känner igen.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Jörgen & Ove skriver:

    24 månaders bindningstid…om man inte kommer bo där 24 månader då?

  2. Mattis skriver:

    Då får man ”reducerad avgift”, bara 100 kronor per månad för återstoden av tiden.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.