Dumheter, Pepsodent!

Mitt första minne av miljömedvetenhet och konsumentmakt är när folk började lämna förpackningarna till tandkrämstuberna kvar i butikerna. Då låg tandkrämstuberna nämligen i pappkartonger som egentligen var helt onödiga. För att få tillverkarna att sluta med ytterförpackningarna så slutade folk helt enkelt att ta med dem hem. Och det tog inte alls lång tid innan pappkartongerna försvann helt. Men nu har Pepsodent börjat med det här oskicket igen, och den här gången har de dessutom stoppat tuben i en plastkartong. Ännu värre! Jag undrar om de på Pepsodent har diskuterat det här, eller om de har glömt bort det som hände då. Hur som helst borde de skippa den onödiga plasten.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Jörgen skriver:

    Dessutom funkar inte den där tandkrämen som i reklamen. Så låt gärna BÅDE ytterförpackning och tub ligga kvar i butikshyllan.

  2. Mattis skriver:

    Jag misstänkte det. Och jag tänker bara på Vänner-avsnittet med Ross galet vita tänder när jag ser reklam för sån där tandkräm, så det känns inte så lockande.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.