• Okategoriserade
  • 2

Snart börjar kongressen!

I morgon anländer de första deltagarna till IOGT-NTO-rörelsens kongresser här i stan. Tillsammans med regnet. Men det ska nog gå bra ändå, det brukar det göra. Jag hoppas bara att kongresstidningen, som jag kommer att jobba med under veckan, kommer att bli lika bra som vi har tänkt oss. Vi kommer att göra fyra nummer av tidningen som kommer ut onsdag-lördag. Jag väntar mig sena nätter med redigering. Den fasta redaktionen består av tre personer och vi är färre än det brukar vara i redaktionerna för kongresstidningen. Vi skulle behöva en skribent till, men vi har åtminstone några stringers som lovat att rapportera till oss. Just nu försöker jag skriva en text om Göteborg och vad man inte får missa när man är här. Det blir information om kaféer, matställen, shopping, museer och upplevelser, souvenirer och vad man ska göra om det regnar. Sen är det dags att ta itu med kongressen och berätta allt om den.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Pierre skriver:

    När jag redigerade KongressAccent i Stockholm blev det riktigt sent varje kväll. Vi ville ju gärna ha med grejor från kvällen också – då blir de sista sidorna klara ganska sent… Men det är bland det roligaste jag gjort.

    🙂

  2. Mattis skriver:

    Jag kan tänka mig att det blir tufft. Men jag ser verkligen fram emot det.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.