Musikvecka!

Den här veckan har startat med två bra musikupplevelser. I måndags var det säsongsavslutning för Lotta på Liseberg, och trots att det inte såg så imponerande ut på papperet så blev det en riktigt bra kväll. Jens Hult sjöng sin låt ”Systra mi”, och han kom så nära Håkan Hellström-magi som jag sett någon komma.

I kväll gästade Seinabo Sey Kulturkalaset och stod på Götaplatsens scen. Hon har verkligen en fantastisk röst, och jag fick rysningar till flera av hennes låtar. Det ska bli mycket spännande att lyssna på hennes kommande album.

Nu håller jag tummarna för att Kulturkalaset bjuder på fortsatt fina musikupplevelser.

 

» Jens Hult på Spotify

» Seinabo Sey på Spotify

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.