• Okategoriserade
  • 0

Söndag 1/12

Nu är julen inte långt borta. Det är första advent, men folk har redan julpyntat sen flera veckor tillbaka. Varför har de så bråttom? Jag har rotat fram ljusstakarna ur förrådet, men sätter inte upp dem förrän i morgon.

Nu ska vi till Anders och Kattis för lite julmys. Vi tjuvstartade lite i går också hemma hos Paulina.

Vi har inte riktigt hunnit umgås den här hösten – alla har ju fullt upp. Men nu har vi kommit igång igen efter måndagens utomordetligt trevliga middag hemma hos Johanna. Man äter ju potatismos alldeles för sällan.

Nu har jag äntligen fått min kamera också. Den är grym. Skönt att ha en egen kamera och slippa låna när man behöver en. Nu fattas bara en Mac.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.