• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 3/12

I dag var andra dagen av tre för redovisning av en massa olika uppgifter i kursen Grafisk Kommunikation. Redan sen i går var vi sena, och i dag fick vi försöka ta igen det så gott det gick. Det blev snabbgenomgångar som inte gav så mycket, och dessutom var folk trötta och väntade på raster som aldrig kom. I morgon förmiddag är sista delen, då vi ska hinna gå igenom allas personliga grafisk profiler och ett grupparabete med en profil för Nynäshamn. Lycka till!

Här i Borlänge ligger snön fortfarande kvar. Men det börjar bli nån plusgrad igen, så all snön är på väg att bli slask. Trist.

Jag och Kattis hade ett lunchmöte i dag med Bertil Eriksson på högskolan angående ”Barn på högskolan”. Jag och Kattis ska ha hand om en grupp barn nästa lördag, då de kommer till högskolan för att få lite koll på vad vi gör. Inte alltför avancerat, men tanken är att de ska bli lockade att söka till högskolan… om sisådär åtta år.

Och så har jag hittat värsta leverantören av CD-skivor: www.cd-wow.com. Skivorna kostar 9 pund (cirka 130 spänn) och frakten är gratis. Bara att beställa! Det tar ungefär en vecka och sen har man skivorna i brevlådan (konstigt nog förpackade en och en).

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.