• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 10/12

Det börjar dra ihop sig. Snart är det ingenting kvar av den här terminen, och i morgon har vi den sista schemalagda lektionen. Den här hösten har det varit extremt mycket att göra, och det ska bli skönt med ett jullov, även om det kanske inte alls blir så mycket ledigt.

När man kommer hem och hittar ett brev från Polisen innanför dörren blir man lite fundersam, speciellt om brevet kommer från Polisen i Värmland. Det visade sig att de hittat min gamla cykel – eller rättare sagt en av dem. Så nu finns min älskade Marvil mountainbike i Karlstad. Får ringa dem i morgon och höra hur vi kan lösa det här. Det vore ju lite jobbigt att behöva gå till Karlstad och cykla hem igen.

I dag är det Nobeldagen, så det är Nobelfest för hela slanten på SVT. Nobelpristagaren i fysik/medicin hade det bästa talet, om ett brev från en student i Kina. Mycket smart skrivet!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.