• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 12/12

Jag trodde att jag skulle få tillbaka min cykel nu när polisen hade hittat den, men så enkelt skulle det inte vara. Eftersom jag fått ut en ny på försäkringen så är det försäkringsbolaget som äger den nu. Därför får inte jag tillbaka den, utan försäkringsbolaget får hämta den.

På lördag är det dags att ta hand om barnen som vill veta lite mer om hur det är på högskolan. Jag och Kattis ska ha hand om trettio barn, uppdelade på två grupper i en timme vardera. Vi ska ta kort på dem och sen ska de få göra lite roliga saker som att byta färg på kläder och byta huvuden på varandra. Fast vi får se om vi lyckas med att få alla att klara av det.

Jag hoppas att du har kollat in bilderna från den mysiga julmiddagen på the Kårner i söndags som nu ligger uppe.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.