• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 21/6

Sämre utbud av skivor än i Borlänge har jag aldrig varit med om. Till råga på allt ska Åhléns lägga ner, och Rocks i Kupolen har gått i konkurs. I och för sig var väl inte Rocks så mycket att sörja över. Det är en riktigt dålig butik. Så när de nu konkursar kan man passa på att köpa lite skivor till oförskämt låga priser. Första var det trettio procent rabatt, sen blev det halva priset och nu är det sjuttio procent rabatt. Som skivköpare är jag mer glad än ledsen. I morgon är det dags att åka hem till Köping igen för andra helgen i rad. Förra helgen var det mormor som fyllde 70 år, och nu är det syster som fyller 20. Mormor och morfar, han hade fyllt år precis innan, fick en kryssning till åland med hotell och middag. Morfar fick tårar i ögonen när min moster läste upp vad som skulle hända under resan, och min mormor utbrast ”Jag som har bokat tid i tvättstugan!” Förresten kan ni se ett foto av min alltid lika vackra syster här.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.