• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 12/6

Så har TV fått en ny skandal att hetsa upp sig över. Det är TV4 som tjatar på om HSB-chefens billiga köp av en sjönära tomt. Okej, det var kanske inte så bra att han fick köpa en tomt värd över två miljoner kronor för 450.000. Men nu vet folk om det och han får väl stå för den affären. Jag bryr mig ärligt talat inte så mycket. Det värsta är när TV4s reporter går ut bland hyresgäster i ett HSB-område och frågar vad den vanliga människan tycker om det hela. Och vad väntar de sig för svar? Självklart får man bara se folk som tycker att det är dåligt, som undrar hur sånt kan gå till och kallar hela saken för skrattretande. Jag tycker att det är TV4s vinkling och teknik som är mest skrattretande.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.