• Okategoriserade
  • 0

Lördag 9/6

Så har den äntligen kommit, tidningen Antagen. Hela klassen har jobbat under våren med att få den klar. Varje år gör förstaårsstudenterna på GT en tidning som skickas ut till de som antgits inför hösten. Och nu när den har kommit från tryckeriet är man riktigt stolt. Den blev bra, och det är ingen överdrift att säga att det är den bästa hittills, både innehålls- och utseendemässigt. Under arbetsprover kan du se tidningen. Det var ett tag sen jag var hemma och umgicks med vännerna. Därför var det skönt att prata med ett par av dem under kvällen. Nästa helg bär det av hemåt, och det ska bli kul att träffa alla. Annars är det ju mest studier som gäller här uppe. Jag hoppas bara att solen kommer nån gång.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.