• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 31/7

I går var ett par killar från Thorn här och fixade min video. Nu ska här spelas in! Calle och jag kollade på Snatch i söndags, så jag kunde inte spola tillbaka filmen förrän de hade lagat den. Men det ordnade sig. Snatch var en riktig höjdare. Osannolika och bisarra karaktärer i en otäck hisoria. Men den var rätt rolig också. Helt klart sevärd. Brad Pitt är en bra skådis. I går var det middag hos Carl och Oskar. Schysst middag med potatisgratäng (mums!) och kallskuret. Sen en film på Kanal 5: Mars Attacks! Jag trodde att den skulle vara kass, men den var kul! Bra skådisar – det var de som gjorde filmen, utan dem hade det inte blivit samma sak. Tim Burton är en bra regissör.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.