• Okategoriserade
 • 4

Vilken härlig dag!

I går var det sommar igen. Efter allt regn var den plötsligt tillbaka för en dag. Jag tog mig ner på stan för att köpa en inflyttningspresent till Andreas och Qarin, och när jag väl hade gjort det så var det så skönt väder att jag bestämde mig för att bara gå runt ett tag. Jag gick in i butikerna på Kungsgatan som jag inte har kollat in tidigare, och sen tog jag mig till Haga och vidare mot Andra långgatan. Inne på Shelta träffade jag Totte, och i loppisbutiken på andra sidan gatan letade Jojjo efter grejer. Vi gjorde sällskap en stund och kollade in läget runt Järntorget. Sen åkte jag hem och förberedde mig för inflyttningsfesten. Temat för festen var flärd, vilket inte märktes alltför mycket. Hur som helst var det en riktigt trevlig fest. En del nya ansikten var det och en del gamla. Gott om mat var det också, med förrätt, varmrätt, efterrätt och massor av tilltugg. Sånt gillar jag. En perfekt dag efter en regnig första arbetsvecka.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Kamilla skriver:

  Vilket skryt… Regn som är så trevligt! Särskilt sista veckan av semestern.

 2. Mattis skriver:

  Skryt? Göteborg bara är såhär trevligt. Men grattis till regnet!

 3. Kamilla skriver:

  Jag tror du inbillar dig. Det regnar nästan alltid i Göteborg, ju.

 4. Mattis skriver:

  Det är ju mysigt med regn.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.