• Okategoriserade
  • 0

Lördag 27/11

I dag har jag betalat räkningar (och fick en väldans massa pengar över). Sen drog jag ut på stan för att fortsätta letandet efter ett par schyssta skor så att jag slipper halka runt i sneakers nu när det är vinter. Jag hittade till sist ett par i den trevliga butiken Gulan. På Jack & Jones hittade jag dessutom ett par riktigt snygga jeans, men de kostade 1.000 kronor, så jag var lite skeptisk. När jag kom till Gallerian så hade de en del erbjudanden i den nya butiken som de öppnat där. Jeansen kostade bara 699 kronor, och jag hittade också en huvtröja för 199 kronor. Som en trevlig överraskning fick jag ett schysst bälte på köpet. Allt för mindre än vad jag skulle betalat för bara byxorna. Dessutom blev det nya vantar (förhopppningsvis varmare än de gamla), en fototidning och en överraskning till flickvännen. I morgon är det dags att baka pepparkakor och plocka fram ljusstakarna. Till sist: När jag skulle in till stan så tog jag tunnelbanan dit. Vid Hötorget ska jag gå av, och då står en liten kile och hans pappa vid utgången. Jag smiter förbi dem eftersom de inte ska gå av. Då fastnar kardborren på min jacka i killens mössa och jag får med mig den utan att jag märker det. Jag upptäcker det dock rätt snabbt och vänder mig om för att lämna tillbaka den. Då står den lilla killen där och ser sig förvånat om och undrar vart hans mössa tagit vägen.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.