• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 1/12

I går och i dag har jag varit i Piteå, där kongressen kommer att hållas i sommar. De lokala arrangörerna är mitt uppe i förberedelserna, och vi var tre från UNF som var på besök för att kolla läget. Nu har jag sett kongresslokalerna och stan. Det känns som att det kan bli bra. Samarbetet med kongressarrangörerna utvecklas också till det bättre. När vi åkt upptäckte jag att både jobbmobilen och min egen mobil hade dåligt med batteri. Under dagen dog båda två. Det var faktiskt ganska jobbigt att inte ha nån mobil alls, och lite jobbigt att erkänna att det var så. Jag håller på att klura på vad jag önskar mig i julklapp. Riktigt svårt, men när folk tjatar om att de vill köpa julklappar till mig så är jag inte den som sätter mig på tvären. Jul blir det för övrigt hos bror i Västerås och nyår blir det hos Anders och Kattis i Göteborg. Det ser jag fram emot! Pepparkaksbakandet i lördags gick bra. En hel massa pepparkakor blev det. Jag och Madde bakade dessutom några stycken till Åsa på jobbet som ett litet tack för att hon parade ihop oss. Tyvärr missade jag julkalendern i dag, men jag tror att den är en höjdare. Dessutom missade jag Vita huset i måndags. Närapå katastrof. På jobbet, där jag just tyckte att jag hade koll på läget, är jag numera översvämmad. Det blir till att jobba sent i morgon. God natt!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.