• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 29/12

Long time no see. Äntligen dags för en liten uppdatering. Det har varit jul och jag har varit hemma och träffat familjen. En riktigt trevlig jul i Västerås blev det. Dessutom traditionell juldagsmat hos mor och far. Innan jul hade jag ett himla sjå att fixa julklappar. Det brukar vara kul, men i år var det ganska jobbigt och jag blev inte helt nöjd. Men jag blev nöjd med de julklappar jag själv fick (bland annat en dvd-spelare, böcker, ett nytt täcke och en morgonrock). Innan jul köpte jag trådlöst nätverk och en dvd-brännare till mig själv. Det var roligt! Nu kan jag spela musik trådlöst från min dator till min stereo. Nu i dagarna jobbar vi för fullt med bistånd till det katastrofdrabbade Sri Lanka. IOGT-NTO-rörelsen är en av få svenska organisationer på plats. Vår lokala samarbetsorganisation Forut Sri Lanka har kontor på 150 platser runt om i landet, så hjälpen når ut och vi får rapporter om vad som behövs. Vi har fått 2 miljoner från SIDA till det arbetet, och UNF har själva skänkt 100.000 kronor. Det känns bra.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.