Äntligen körkort!

Jo, det är sant. Nu har jag ett alldeles eget körkort.

Både teoriprov och uppkörning gick bra, så nu får jag köra bil helt själv.

I våras tyckte Anna-Karin och Salam att det var dags för oss att ta körkort, så de startade en liten grupp för att vi skulle pressa varandra att verkligen göra det. Så det är dem jag har att tacka för att jag har ett körkort nu. Och Andreas så klart, min outtröttlige handledare som låtit mig köra runt i hans och Qarins V50.

I helgen hyrde jag en bil och körde hem till Köping och hälsade på. Jag körde runt mina syskon och Ove, och jag tror att de inte blev vettskrämda i alla fall.

Nu är det dags för mig att börja betala tillbaka för alla gånger mina kompisar har skjutsat mig. Det kommer att ta evigheter. Problemet är bara att jag inte tänkt köpa nån bil. Men jag ska i alla fall peppa Anna-Karin och Salam så att de också tar sina körkort nu.

Du gillar kanske också...

4 svar

  1. Jörgen skriver:

    Ja, jädrar vilken överraskning det var! Grattis lillebror!

  2. Mattis skriver:

    Tack! Kul att kunna överraska ibland.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.