Dubbelrabatt på H&M

H&M har hakat på trenden och skapat en egen app för iPhone. I den kan man till exempel se senaste kläderna som finns i butik, hitta butiker och läsa nyheter. Dessutom får man ibland rabatterbjudanden som man kan utnyttja i butikerna. Hittills har det handlat om att man har fått 20 procent rabatt på en vara.

Jag hade inte utnyttjat nåt av erbjudandena förrän häromveckan då jag höll upp min iPhone när jag skulle betala och visade erbjudandet om 20 procent rabatt. Tjejen i kassan såg helt oförstående ut och fattade inte riktigt vad jag pratade om. Jag förklarade att jag hade ett erbjudande om 20 procent rabatt på en vara och att det var deras iPhone-app. Hon knappade in rabatten i kassan och det gick ju smidigt.

Egentligen ska erbjudandet markeras som använt i telefonen, så att jag inte kan utnyttja det mer än en gång, men det gjorde hon inte. Det verkade nästan som att jag hade kunnat hitta på vilket erbjudande som helst och fått bra rabatt. Väldigt konstigt att H&M inte har informerat sin personal om att de har en app där de skickar ut erbjudanden.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.