Nya webbgrejer

Det är nya grejer på gång på webben. På jobbet har jag gjort sommarfestivalen.nu, som är den mest avancerade webbplats jag har byggt hittills. Då menar jag koden bakom, och inte formen. Funktionerna för att anmäla sig och kunna ändra sin anmälan är den stora grejen. I morgon kommer de att läggas upp på sajten. Här på min egen webbplats har jag lagt upp några nya arbetsprover. Själv tycker jag att de borde vara fler, så mycket som jag gör på jobbet. Jag vet att jag har en del grejer som jag inte lagt upp än, men det borde ändå finns mer som jag har gjort. Jag ska leta lite på mina hårddiskar. En ny funktion har jag i alla fall lyckats skapa. På sidan med UNF:s Medlemskort kan man se en förstoring av medlemskortet om man håller muspekaren över det. Jag tänkte mig att det kan vara en bra funktion, eftersom det oftast blir ganska små bilder annars. Snyggast blir det på Mac, då genomskinligheten i png-bilden syns. På pc blir det bara en vit platta bakom.
Så här der det ut på Mac.
Så här ser det ut på pc. På tal om jobb så har jag kommit på en ny funktion som borde finnas i layoutprogram. Men jag behåller den för mig själv ett tag till.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.