• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 18/5

Nu går det fort. I måndags sa jag upp mig och slutar den 15 juni. I går var jag till Köpings Bostads AB för att säga upp min lägenhet. Jag ska ju flytta till Borlänge redan i mitten av juni, så jag vill ju gärna bli av med lägenheten tidigare, annars får jag ju betala dubbla hyror. Men damen i kundtjänsten sa att det inte längre är halva hyran på min lägenhet, så jag skulle inte räkna med att någon ville hyra den. Enligt kontraktet har jag tre månaders uppsägningstid, så jag blir inte av med lägenheten förrän den sista augusti. Redan idag ringde en tjej som ville komma och titta på lägenheten. Hon hade ringt KBAB, och damen där hade sagt fel till mig – det var halva hyran än. Tjejen blev så imopnerad av min lägenhet att hon slog till på en gång, och skulle ringa till Bostadsbolaget i morgon och tacka ja. Så jag blir av med lägenheten en månad tidigare i alla fall. Nu gäller det bara att hitt nåt bra ställe att bo på i Borlänge.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.