• Okategoriserade
  • 0

Fredag 10/11

Igår kom jag hem från Eilat. Efter en veckas sol och bad känns det faktiskt ganska bara att vara hemma igen. Utförlig rapport kommer inom kort… I love Grynet! Om du inte har sett Jupiter, ett ungdomsprogram i SVT1, så måste du se det! Grynet är en tjej som då och då agerar programledare, och hon har en härlig stil! I dagens program fyllde hon år, men ingen gratulerade henne, så hon gick runt med skyltar för att folk skulle fatta. Hon gjorde också ett reportage om Barbados, som spelade in en video. Hon undrade om de inte behövde nån som kunde spela maracas eller en körsångerska. Hon hade ju nämligen gått i musikskolan. Presidentvalet i USA drar ut på tiden. Det har varit stora problem med röstandet i Florida. Som det ser ut nu så har Bush vunnit där med 327 röster, och har då vunnit presidentvalet, trots att Gore fått majoriteten av väljarnas röster. Jag hoppas att Gore går vidare och får en omröstning till stånd om han förlorar. Jag tror att han vore ett bättre val för USA.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.