• Okategoriserade
  • 0

Måndag 10/11

Nu har jag äntligen fått upp matbordet. Det är ju fem månader sen jag flyttade in, och först nu börjar jag komma i ordning ordentligt. Inte så att det inte har funkat hittills, men nu känns det mycket bättre. Jag har slipat bordet och oljat in det igen, jag har satt upp ett tyg bakom soffan för att skärma av lite, jag har tvättat mattan och klädseln till soffan. Allt är med andra ord klart inför fredagens inflyttningsfest. Jag håller tummarna för att det blir bra och att de jag vill ska komma verkligen kommer. Det blir roligare så. Lokalpatriotisk som jag är har jag alltid gillat det lilla bryggeriet Guttsta utanför Köping. Tyvärr blev de uppköpta av Åbro och förvandlade till en distributionscentral. Inte långt därefter gjorde de comeback och satsade på mineralvatten. Och nu när jag köpte en 50 cl Trocadero i jourbutiken runt hörnet så visade det sig att det är Guttsta som har gjort den. Vilket sammanträffande! Jag kan också berätta om ett litet rekord. Jag som aldrig brukar skicka sms eftersom jag tycker att man lika gärna kan ringa, hade sms:at ganska friskt förra månaden. Eller egentligen perioden på förra fakturan. Hela 113 sms hade jag lyckats få iväg under 30 dagar. Det är sånt som händer, antar jag…

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.