• Okategoriserade
  • 2

No logo

Äntligen har jag börjat läsa ”No Logo” av Naomi Klein. Det är en bok som handlar om globaliseringen och den ökade kommersialiseringen. Och om motreaktionen mot företagens maktfullkomlighet. Det här är verkligen ett intressant område, och jag blir bara mer och mer engagerad ju mer jag läser. Boken rekommenderas varmt, även om det är några år sen den kom.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Kamilla skriver:

    Jag försökte, men jag gav upp efter kanske 30 sidor. Fast jag tror att jag ska försöka läsa den på svenska i stället, då kanske det går bättre.

  2. Mattis skriver:

    Även på svenska är det ganska komplicerat språk, så jag kan tänka mig hur det blir på engelska.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.