• Okategoriserade
  • 0

Personalsamling

I veckan har det varit personalsamling på Wendelsberg. Den här gången var hela rörelsen samlad (alltså UNF, IOGT-NTO, Junis och Nykterhetsrörelsens Scoutförbund). Det blev väldigt mycket folk och en del nya ansikten. Men det stora problemet med UNF:s personalsamlingar är att både konsulenter och kansli får vara med på samma pass. Konsulenter och kansli borde ha olika pass eftersom vi har så olika arbetsuppgifter, så det blir ju inte bättre av att ännu fler ska vara med och samsas om en inriktning. Det visade sig också att det var fullt på Wendelsberg eftersom så många skulle vara med, så vi fick bo på Partille vandrarhem. Det ar verkligen det sämsta vandrarhem jag någonsin bott på. Det kändes väldigt sunkigt, trångt och nergånget. Ett talande exempel är nåt som hände den första morgonen. Jag och Mikael Hansson, konsulent i Dalarna, var först ner för att äta frukost. Både jag och Mikael tog fil med flingor, och båda spillde vi några på bordet. Då kom damen som ansvarade för frukosten, plockade upp flingorna och stoppade tillbaka dem i paketet. Trevligt. I nåt slags sällskapsrum hade de också en tv. Jag gissar på att den var tolv tum stor – och den var svartvit.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.