• Okategoriserade
  • 0

Pokerdrabbning

I kväll var det dags för poker igen. Det började bra, precis tvärt emot vad jag trodde. Och till råga på allt så slog jag ut Anton så att han åkte ut först! Och sen slog jag ut Robert. Och sen slog David ut vår nye pokerpolare Pierre. Och sen slog David ut mig. När det bara var vi två kvar vid bordet var det hyfsat jämnt, även om jag ledde. Sen plockade David av mig en massa marker till jag inte hade några kvar. Jag kände ändå att jag spelade bra fram tills det var bara vi två kvar. I dag hade vi också en ny grej som innebar att den som kom tvåa slapp betala insatsen på 50 spänn. Det var David som var för och jag var emot. Så kan det gå. I fredags såg jag om filmen Catch Me If You Can som gick på femman. Den filmen har de i särklass snyggaste förtexterna jag någonsin sett! Och Simpsons-avsnittet där de parafraserar förtexterna går heller inte av för hackor.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.