• Okategoriserade
  • 0

Lördag 15/11

I dag hade vi möte med Motdrags redaktionskommitté. Den består av några medlemmar som har bra koll och kan tycka till om tidningen. Det är bra att träffa dem ibland och få lite idéer till innehåll och få veta om man är på rätt spår. Och så är det bra folk! Eftersom redaktionskommittén ändå var i stan passade jag på att ha inflyttningsfest i går. Det blev riktigt trevligt. Givetvis inledde vi med att se när Grynet besökte statsministern. Det var bra att ha inflyttningsfest. På så vis gav jag mig själv en deadline för att fixa i ordning lägenheten. Så nu är det gjort. Dessutom fick jag lite inflyttningspresenter. Kylskåpspoesi (som jag alltid velat ha men aldrig köpt), pasta och pesto (grym bokstavspasta!) och en skiva med lite ny musik. I år blir det nyår i Glasgow. Vi är fem stycken som reser dit några dagar för att fira in det nya året. Det kommer att bli riktigt kul, det tror jag. Nu ska vi bara hitta en schysst restaurang där vi kan äta nyårsmiddag,

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.