• Okategoriserade
  • 2

Lovande om lägenhet

I förra veckan hade jag en del kontakt med AB Bostäder, det kommunala bostadsbolaget i Borås. Hos dem kan man bara anmäla intresse på två lägenheter i taget, och sen får man erbjudande om dem hem i brevlådan. Man måste svara på erbjudandet via post eller fax om man är intresserad. Det känns lite gammaldags. Hur som helst fick jag i alla fall ett erbjudande med posten om en lägenhet i Borås som jag gärna ville ha. Men det stod att den var ledig från den 1 juli. Jag förstod inte riktigt varför jag hade sökt den eftersom jag behöver en lägenhet från 1 juni, och så brydde jag mig inte om att tacka ja till den. Men i dag upptäckte jag att det även stod att den är disponibel från 1 maj, och det passar ju mig bättre. Alltså faxade jag in att jag var intresserad av lägenheten. För att ta det säkra för det osäkra ringde jag senare och stämde av. Det visade sig då att jag har stora chanser att få lägenheten. Det som är kvar är att de ska kolla med min nuvarande hyresvärd hur jag har skött mig. Och om Wallenstam inte säger nåt dumt så kommer de att skicka kontraktet till mig. Jag kände mig genast lugnare när jag fick det beskedet. Jag kommer att leta vidare i Göteborg ändå, men jag känner inte samma press. Det blir så mycket enklare att planera för flytten när jag vet vart jag ska, och det är också lättare att leta lägenhet i Göteborg när jag bor i närheten. Wohoo! » Så här nära får jag till jobbet

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Kamilla skriver:

    Du tror inte att Wallenstam kommer att snacka skit om dig då, med tanke på hur du tjatat på dem om handfatet? 😉

  2. Mattis skriver:

    Jo, det var det jag försökte antyda. Men då kanske de vill bli av med mig.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.