• Okategoriserade
  • 0

Uppsägningar

I dag ringde jag Wallenstam, eftersom jag inte hade fått nån bekräftelse på uppsägningen av min lägenhet här i Stockholm. Det visade sig att handläggaren var på semester, och den jag pratade med kunde inte hitta någon uppsägning. Så jag faxade in en till, för säkerhets skull. Och när jag kom hem hade jag fått en bekräftelse i brevlådan. Jag har också pratat med bovärden i Borås om att få tag i nyckeln till lägenheten där. Hon skulle lämna den i en kiosk i närheten, så att jag kan hämta den där när jag kommer ner. Hon berättade också att lägenheten var sliten – det var verkligen inte vad den förra bovärden sa när hon beskrev lägenheten. Nu skulle jag få välja nya tapeter, men eftersom jag bara ska bo där i ett par månader kändes det inte aktuellt. Det ska bli intressant att se hur lägenheten ser ut när jag kommer ner. I dag jobbade jag min sista dag på UNF. Det blev ganska mycket jobb den här sista veckan (38 timmar på fyra dagar), och jag ska göra klart kongresshandlingarna i början på nästa vecka. Det känns faktiskt skönt att lämna UNF nu. Jag har gjort massor av roliga saker där, men nu var det dags att byta. Som sagt är jag lite orolig för hur det ska gå för min efterträdare. Men vi får väl se i höst. Det visar sig också att förslaget om att skära ner min tjänst till 50 procent inte var nåt förslag, utan bara en tanke som nån i förbundsstyrelsen haft.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.