• Okategoriserade
  • 2

Nu lanseras nya unf.se!

Äntligen, efter månaders arbete, är det dags för UNF:s nya webbplats! I morgon lanseras den, två dagar innan jag slutar. Sen lär den väl inte uppdateras på ett tag. Men jag är hur som helst nöjd. Den har blivit riktigt bra. Under flera dagar nu har jag suttit och gått igenom allt material på sajten, justerat, ändrat, flyttat och bytt ut bilder. Jag vet redan saker som behöver förbättras, men det får någon annan ta tag i. Nämnde jag att jag la ut annonsen för min tjänst i tisdags förra veckan? Det blir bara en visstidsanställning till slutet av året. Det tog förbundsstyrelsen två månader att komma fram till det beslutet. Suck. Tanken är att de ska utreda vilka tjänster som behövs på kansliet så här i besparingstider. Jag befarar det värsta när det gäller UNF:s informationsarbete. Jag tror att det kommer att bli sämre under hösten. I dag innan jag gick hem satte jag mig och skrev på min överlämning. Åtta sidor hade jag fått ihop innan jag packade ihop för dagen. När jag är klar är det nog några sidor till. Jag hoppas verkligen att det blir ett bra underlag för den som ska ta över efter mig. Den 17 juni är sista dagen att söka tjänsten. » Nya unf.se hittar du här någon gång under tisdagen » Så här ser gamla unf.se ut
» Så här ser nya unf.se ut

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Kamilla skriver:

    Tydligen har de också kommit fram till att det ska bli en halvtidstjänst som ska delas med drogpolitisk sekreterare-tjänsten. Läst på sobban:

    "Vi kommer även att minska ner på informationssekreteraren till 50 % då denna tjänst kommer att delas med drogpolitisksekreterare."

  2. Mattis skriver:

    De säger också att ”vi måste se till att förbättra kommunikationer internt och externt”. Hur de får ihop det med en halvering av tjänsterna är en gåta.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.