• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 26/1

I helgen var mina syskon och Ove på besök. Vi var bland annat på IKEA och jag köpte en ny klädsel till min soffa. Nu är den röd. Det funkar rätt bra ihop med collaget. På jobbet är det rätt mycket olika saker på gång, och till råga på allt verkar jag ha jobbat på en specialutgåva av Motdrag helt i onödan. De ansvariga har tydligen ändrat sig och ska göra nåt annat i stället. Jobbigt. Men jag har i alla fall fått iväg medlemskorten – säkert rekordtidigt. Förra året kom de ut efter midsommar. Och så är det en del profilkläder på gång. Jag hoppas verkligen att de blir bra. Det är inte helt lätt att få det som man vill. Dessutom ska IOGT-NTO göra ett nytt community och vi hänger på. Skönt att slippa vårt eget svårsupportade community. IOGT-NTO har också anställt en kompis för att arbeta med deras trycksaksproduktion. Det är ett projekt under ett år, och det ska bli skönt med nån i huset som är formintresserad. I morgon: utvecklingssamtal på jobbet. Jag är först ut och det ska bli spännande att se hur det går. Snart flyttar den här webbplatsen till ett webbhotell. Förhoppningsvis kommer det inte att märkas nåt, men nu vet ni i alla fall.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.