• Okategoriserade
  • 0

Söndag 16/1

I dag har varit en rätt seg dag. Jag har ändå fått ett par grejer avslutade, bland annat två nyhetsbrev för IOGT-NTO. Det var också varit sms-battle i dag. Lite orättvist med tre mot en, men det var ändå jag som fick sista ordet. Muhaha! Den här webbplatsen har fått några uppdateringar på sistone. Det gäller främst bildarkivet, där tumnaglarna nu är användbara, det finns bildtexter och man kan kommentera bilderna. Jag är själv rätt nöjd. I går var det trevlig taco-kväll hemma hos Kenneth med masor av Vänner-avsnitt. Vi hade knytkalas med efterrätt och snacks, och man kan säga att det blev väldigt mycket kladdkaka och chirre. Och det var tur att jag hade med mig Trocadero. Taco är förresten alltid trevligt. Det borde man äta oftare.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.