• Okategoriserade
 • 6

Lite ordning

I dag kom soffan, så nu börjar det likna nåt här. Jag har packat upp nästan allt utom skivorna, som jag jag inte riktigt vet vad jag ska göra av. Jag väntar också på skänken som jag ska ha som tv-bänk. När den är här ska jag klura på hur jag ska göra med skivorna. Jag har köpt ett hyllplan och konsoler som jag ska sätta upp ovanför balkongdörren i köket. Där ska jag ställa mikron och lite annat. Jag är rätt nöjd med placeringen. Då kan jag nämligen skruva fast konsolerna i trä och slipper borra i betong. Annars är det varmt och skönt här i lägenheten. Det är jag verkligen nöjd med. I köket känns det som att det är golvvärme, även om det är säkert inte är det. Det är nog bara nåt dåligt isolerat rör. Och det är skönt att ha ett förråd där jag kan ställa alla de där grejerna som jag egentligen aldrig använder.

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Kerstin skriver:

  Ställa mikron på en hylla ovanför balkongdörren? Visserligen är du lång Mathias, men det låter väldigt högt upp. Eller så är det en balkongdörr för dvärgar.

 2. Mattis skriver:

  Jag har tjackat platådojjor också!

 3. David skriver:

  Kerstin: när du får se Mathias lägenhet förstår du att han kommer försöka utnyttja varje kubikmillimeter som finns. Den är inte stor.

 4. Mattis skriver:

  Spatiös, menar du! Spatiös!

 5. Jörgen skriver:

  Jag är också fundersam till placeringen av micron…det är minst sagt…annorlunda.

 6. Mattis skriver:

  Det är bara för att du är mindre än mig, storebror!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.