• Okategoriserade
 • 4

Jag har flyttat!

I lördags gick flyttlasset. Anton, David och Kenneth hjälpte till med mina många och tunga kartonger. (Skivor och böcker väger mycket.) De fick slita mycket och länge, och jag är väldigt tacksam. I går försökte jag få lite ordning och det går ganska bra. Bokhyllorna och böckerna är uppe, liksom sängen och datorbordet. Alla kläder är också på plats. Det som jag ska försöka packa upp i kväll är alla köksgrejer. Problemet är att köket, eller kokvrån, är väldigt liten. Vi får se hur det går. I morgon kommer soffan och jag måste få undan kartonger för att göra plats för den. Jag ska köpa en ny tv-bänk också, men den fanns inte att köpa än, så jag får vänta till årsskiftet på leverans. Lite trist att behöva ställa grejerna på golvet tills vidare. Annars är jag rätt nöjd med badrummet. Det är lite slitet, men jag har skaffat bambumatta och duschdraperi i schyssta färger. Jag ska också byta lite krokar och sätta upp ett badrumsskåp. Det skruvade jag ihop i går och det var galet många delar. Tyvärr är det problem att sätta upp det eftersom kaklet går upp till halva väggen, och sen buktar väggen inåt när den målade ytan kommer. Jag får lösa det med distanser mellan skåpet och väggen. Duschen kunde man tyvärr inte sätta fast på väggen, utan man fick stå och hålla i den när man duschade, men det har jag löst nu. Jag är rätt nöjd måste jag säga. Jag köpte en sån stång som man brukar fästa duschhandtaget i, som man sen kan höja och sänka. Men eftersom jag inte ville borra i väggen i duschen så köpte en duschdraperistång som jag satte mellan badkarskanten och taket, och sen flyttade jag fästet för duschhandtaget till duschdraperistången, och vips var det klart! Jag fick en schysst dusch och slapp borra. På köpet fick jag dessutom en radio som funkar i duschen. Jag ska bara fixa batterier så kommer det att bli fantastiskt bra! Och så har jag hittat en snygg och lagom stor matta på Åhléns som jag ska köpa.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Jörgen skriver:

  Vi ser fram emot att få komma och se hur du har det i din nya lägenhet!

  Men hur stort är behovet av att lyssna på radio när man duschar…?

 2. Mattis skriver:

  Eftersom jag själv inte sjunger i duschen så får passar det ju bra med en radio. Fast jag vet inte om jag kommer att använda den.

 3. David skriver:

  Duschkaraoke nästa! 😛

 4. Mattis skriver:

  Det är ganska dålig ljudkvalitet, den gör inte riktigt min röst rättvisa tyvärr.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.