• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 24/10

I måndags skulle vi egentligen ha gått igenom vår presentation av projektet i industriell ekonomi. Men i stället gick vi hem till Katarina och Suzanne och åt våfflor och såg på video. Tur att man har ett våffeljärn! Vår presentation blev trots allt en höjdare. Vi hade alla våra rosa skjortor som vi köpt på KappAhl för 50 spänn. Vi hade våra namnskyltar och vi hade vår mässväska. Vi har i vårt projekt hittat på ett företag som ska göra väskor av kartong till mässor, som man som besökare kan stoppa allt material i. Vi hade fixat en prototyp på vår väska och fyllt den med godis. Det blev succé i klassen när vi hade presenterat vårt projekt! Och i morgon är det tenta i elektronisk publicering. Vi ska göra en hemsida, så jag är inte så orolig.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.