• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 1/11

I går gjorde jag loggor hela kvällen. Det var Företagsdörren, ett kommunalt projekt som hjälper nyföretagare igång, som ordnade en träff för att företagarna skulle få egna loggor. Så jag och en kompis från GT tillsammans med tre reklambyråmänniskor satt under kvällen och gjorde loggor till 26 företag. Totalt blev det fem företag var att göra logotyper till, och jag hann inte klart. Det blir till att fortsätta nu och se till att de blir klara. Men projektledaren poängterade att vi inte skulle lägga ner alltför mycket tid, eftersom företagarna inte betalade så mycket för det, men samtidigt vill man ju göra ett bra jobb. Jag får 1000 kr till vår firma för jobbet, så det blir i och för sig bara 200 kronor per logotyp. (Eftersom jag var upptagen slapp jag gå på fransk film på bio också.) I helgen ska jag hem och titta på Munktorpsteatern. Jag har inte arbetat något med årets uppsättning, så det ska bli kul att se hur det har gått.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.