• Okategoriserade
  • 2

Gitmo

Missa inte filmen Gitmo på SVT2 i kväll klockan 21.15. ”Svensk dokumentärfilm. När filmarna Erik Gandini och Tarik Saleh kommer till Guantanamobasen blir de vänligt guidade av leende pressinformatörer. Men det man vill visa upp är knappast hela sanningen om Gitmo, som basen kallas. Med vilken rätt håller USA fångar där och vad händer innanför murarna? Följ filmarnas spännande sökande efter hemliga dokument, före detta fångar, generaler som förflyttats och förhörsledare som vill berätta. Regi: Erik Gandini och Tarik Saleh.”

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Hull skriver:

    Ja, den ska jag se! Men jag känner såhär på förhand att den känns lite pretantiös. Hoppas att jag har fel.

    Annars är ju det stående Guantanamofilmtipset "Road To Guantanamo". Men det vet du ju.

  2. Mattis skriver:

    Ja, det är ju vi och två till som sett den filmen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.