• Okategoriserade
  • 0

Lördag 29/11

I dag har jag varit på styrelsemöte på Saxenborg. Läget ser ganska bra ut, även om ekonomin inte är på toppp. I vilket fall var det kul att vara där. Tyvärr blev Fredrik, som jag skulle bo hos, sjuk lagom till helgen. Det ordnade sig ändå, eftersom jag fick sova hos Johanna och Totte. Eftersom Fredrik var den som mest ville till Banken i Falun, där Spånka spelar i kväll, blir det inget av med det. Becciz hade heller inte möjlighet att följa med, så det gör mig inte så mycket att vi inte ska dit. I stället samlas vi hos Paulina och myser i vintermörkret. När man inte träffas så ofta så är det kul att snacka lite. Och apropå vinter så är det en del snö här i Borlänge. Det mesta har redan smält bort efter söndagens snöfall, men en del är fortfarande kvar. Nu är det ju okej med julkänsla, lagom till första advent.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.