• Okategoriserade
  • 0

Måndag 1/12

Ibland händer det mer på en dag än vad man räknar med. Sånt känns bra. När jag kom till jobbet i morse hade jag en massa jobb kvar med Motdrag. Nu är allt klart förutom ett uppslag som jag gör i morgon förmiddag. Det kändes verkligen bra att få läget under kontroll och knyta ihop alla lösa trådar som jag hade. I morgon ska tidningen till tryck, och det verkar som att det kommer att funka. Nu ska jag bara snabbframkalla en rulle film och sen har jag tidningen som i en liten ask. En annan sak som hände var att jag icq:ade en massa och fick koll på sånt som jag ville veta. Jag är ju sån att jag tycker att det är jobbigt att inte veta hur en tjej som jag är intresserad av känner. Nu vet jag. En kompis var imponerad över att jag var så rättfram och sa hur jag känner. Själv tycker jag inte att det var så imponerande. Vi hade ju båda känt nåt redan för ett halvår sen. I vilket fall känns det bra att veta. Nåt som inte kändes lika bra var att en sur busschaufför upptäckte att mitt SL-kort hade gått ut. Jag märker det inte själv, eftersom jag inte åker tunnelbana så mycket. Det har hänt förut att mitt kort inte har funkat när jag skulle åka tunnelbana, och jag har stått och undrat varför det inte har funkat. Då har det såklart varit gammalt. Pinsamt var det i alla fall när busschauffören skanderade att man minsann ska pröjsa för sig.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.