• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 3/12

En skön dag på jobbet, så här efter att ha skickat tidningen till tryck. Man får nästan känslan av att ha gott om tid med nästa nummer, trots att det egentligen bara är en och en halv vecka kvar till manusstopp. Men en dag med planering och idéer känns ändå bra. Efter jobbet träffade jag en klasskompis från Borlänge som var i Stockholm på exkursion. Vi käkade snabbt i Kungshallen (fullt, som vanligt). Alltid trevligt att träffas när man får chansen. Sen drog jag vidare för att se Hitta Nemo på bio. En helt okej film, även om jag hade höga förväntningar. Det tog ett tag innan jag kom in i filmen, men den var hysteriskt rolig på sina ställen. Och det är ju skådisarna som gör det, så den svenska versionen vågar jag inte se. Originalet, ska det vara.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.