• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 18/10

Vilken debatt det har blivit! Gästboken är fylld av inlägg, precis som det ska vara. Jag har alltid sagt att jag aldrig ska jobba på IOGT-NTO. Nu ska jag göra det i alla fall. Fast det är mer ”för” än ”på”. Jag ska nämligen kliva in lite när Åsa ska vara sjukskriven. Klart man ställer upp! Jag kompar lite från UNF och jobbar för IOGT-NTO i stället. Ska bli intressant! Erik hälsade på i går och lånade den förträffliga kongressängen. Vi kollade på ”Grattis, världen” med galningarna Fredrik & Filip. Deras pappor var med och Lars Hammar gjorde en oförglömlig insats. (Han och hans fru var lärare på min gymnasieskola.) De lät påskina att Filip simmade mellan Dover och Calais på sisådär 30 timmar. Vi var ganska tveksamma. Jag bjöd på ägg till frukost, men Erik ville inte ha. Så oförskämt. Jag har utlovat en RSS som funkar för Windows, men än har jag inte lyckats. Det har visat sig vara svårare än vad jag trodde. Jag återkommer i ärendet så fort jag har nåt som funkar. Tills vidare är det alltså bara Mac-användare som lyckas få RSS:en att funka. Sitter du på pc och har fått igång det? Mejla och berätta vilken läsare du använder.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.