• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 19/10

Jag gillar inte Vi-butiken på hörnet längre. Jag tyckte verkligen att det var bra när de utökade butiksytan, men det har gått lite fel. Det är ofta slut på varor och butiken är inte alltid så fräsch. Det känns inte som att nån har helhetsgreppet. Och nu det senaste: alla tv-skärmarna. Det finns säkert mer än tjugo skärmar i hela butiken. Det känns som att nån hela tiden viskar i mitt öra: konsumera, konsumera! Det blir inte kul att handla utan bara stressande. Därför handlar jag hellre på Ica i Västermlamsgallerian. I dag såg jag Germund Stenhag där. Hans jobb skulle jag inte tacka nej till. Bäst just nu: Pandora. Nej, inte artisten, utan webbplatsen som hjälper dig att hitta artister som liknar de du redan gillar. Tack till Totte för tipset!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.