• Okategoriserade
  • 0

Fredag 12/9

Hur orkar de? Kolla in den här artikeln om Fame Factory i Aftonbladet.

I går var vi som jobbar på kansliet ute och åt middag tillsammans. Det var trevligt, även om stämningen var lite dämpad till en början. Efteråt gick vi hem till en som bor i närheten. På tv handlade det bara om Anna Lindh och elfte september.

I helgen är det föreningsstyrelsesamling i Göteborg. Ska bli spännande att se hur det går med min tretimmarsföreläsning under rubriken ”Så gör du en bra inbjudan”. Nåväl, det får ta så lång tid som det tar.

Senare. Var på kvällens minnesstund på Sergels torg. Stod nere på plattan, och märkte inte hur mycket folk det var. Otrolig uppslutning. Efteråt vällde folk ner över Hamngatan mot NK. Det var verkligen folk överallt; där kom inga bilar fram. Det var mäktigt på nåt vis.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.