Tillåtet med jul

Jag håller hårt på traditionerna. Det är semla på fettisdagen och inget jultjafs innan december. Först till första advent är det tillåtet att pynta, käka lussekatter och dricka julmust. Jag fattar fortfarande inte poängen med att butikerna är ute så tidigt och säljer julmust i oktober, som de gjorde i min Vi-butik. I går plockade jag fram avdentsljusstaken, klockan var halv sju närmare bestämt och jag höll tiden riktigt bra. Trots det varma vädret börjar julkänslan infinna sig så smått. För övrigt tycker jag att omslaget till nya Absolute Christmas känns mycket mindre juligt än det gamla.
Gamla
Nya

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Mattis skriver:

  Jag bävar.

 2. David skriver:

  Jag gillar det nya omslaget faktiskt, även om det gamla är mer traditionstyngt!

  Jag fick en ny julskiva av Camilla. Traditionella låtar, men lite mer jazz-stuk. Den gillar nog du. Ska ta med den till jobbet ngn dag!

  Annars finns ju nu spraydio:s julradio! Kanon! http://www.spraydio.se/jul/

 3. Mattis skriver:

  Jazz-jul verkar schysst!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.