• Okategoriserade
  • 3

Operation rensning

En flytt är alltid ett bra tillfälle att städa bort grejer man inte behöver, men eftersom jag nu ska flytta till den minsta lägenheten jag haft så är det läge för operation rensning. Helgen har jag ägnat åt att slänga bort en massa saker som jag har sparat på i onödan. Jag borde har räknat hur många kassar jag har slängt, för det har redan blivit åtskilliga. Här kommer en kort resumé över mina tidigare lägenheter.
1. Odensvivägen, Köping, 2 rok, 53 kvm
Min första lägenhet. Det var ingen topp-standard, trots att värden hette Topp-byggen. Men ganska mysigt ändå. 2. Prästgärdsgatan, Köping, 3 rok, 72 kvm
Hit flyttade jag när det kommunala bostadsbolaget erbjöd halva hyran för alla under 25. En riktigt bra lägenhet, perfekt läge mitt i stan och inga grannar. Fast lite stor var den allt. 3. Plogstigen, Borlänge, 1 rok, 36 kvm
Här bodde jag medan jag pluggade i Borlänge. Lagom stort, lagom billigt och lagom långt till skolan. 4. Wennerbergsgatan, Stockholm, 2 rok, 42 kvm
Egentligen inte min, men nu har jag bott här så länge. Perfekt läge och hyfsad hyra. 5. Holbergsgatan, Bromma, 1 rok, 26 kvm
Mysigt men litet. Med en loftsäng ska det nog gå bra. Jag får hur som helst större balkong än vad jag har nu, träd utanför fönstret och massor av pengar över.

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. Jörgen skriver:

    Massor av pengar över? Då kan vi räkna med finfina julklappar i år, då…? *ler*

  2. Mattis skriver:

    Fast jag har ju den här dyrare lägenheten kvar året ut. Attans!

  3. Åsa skriver:

    Jag har byggt en loftsäng förut och är bra på compact-living (även om jag bor stort nu) så säg till om du vill ha tips och hjälp!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.