• Okategoriserade
 • 10

Lägenhetsinnehavare

Nu på morgonen har jag pratat med fastighetsbolaget, och fått mig en lägenhet. Den andra killen som var där samtidigt som mig stod före mig i kön och valde den större. Jag slapp alltså våndas över vilken jag skulle välja, och nu har jag en lägenhet på 26 kvadratmeter. På måndag blir det kontraktskrivning. När jag har fått kontraktet i handen ska jag berätta hur man gör för att få tag i en lägenhet i den här omöjliga staden. Wohoo!

Du gillar kanske också...

10 svar

 1. Mattis skriver:

  Tack! Hoppas bara att jag får plats med alla grejer.

 2. Kamilla skriver:

  Oj, grattis! Hoppas den har plats för övernattande gäster, bara.

 3. Mattis skriver:

  Det finns balkong. 😉 Närå, det ska nog finnas plats.

 4. Kenneth skriver:

  Grattis matteponken! När är det inflyttningsfest?

 5. Mattis skriver:

  Åja, först ska det bäras grejer! 😉

 6. Anders skriver:

  Jag stämmer in: Grattis!

 7. Jörgen & Ove skriver:

  Grattis till nya lägenheten!

 8. Mattis skriver:

  Tack, tack!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.